ZLT Energie is voor het montagemateriaal leverancier van het Nederlandse bedrijf ESDEC. 

Esdec ClickFit EVO voor schuine daken

Snel bevestigen zonder boren

De componenten van ClickFit EVO zijn licht, sterk en vervaardigd uit hoogwaardige materialen als roestvrijstaal en aluminium. De innovatieve haak- en kliktechniek van het systeem zorgt ervoor dat u snel kunt monteren en maar een stuk gereedschap nodig hebt. ClickFit EVO is uiteraard horizontaal én verticaal te plaatsen. Daarnaast hoeft u door het slimme ontwerp niet te boren in de bestaande dakconstructie en worden lekkages voorkomen door de unieke waterkering.

Betrouwbaar en betrokken

Bij ZLT Energie krijgt u standaard 20 jaar garantie bij de aankoop van onze systemen. Daarnaast staan wij altijd klaar om u van advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden. 

Esdec FlatFix voor platte daken

Snel monteren zonder boren

FlatFix Fusion is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, gecoat staal en hightech kunststof. Dit biedt een aantal voordelen: het systeem is hierdoor ultralicht en het kunststof biedt de mogelijkheid voor een slimme klikverbinding. FlatFix Fusion monteert u hierdoor snel en met slechts één stuk gereedschap. De thermische ontkoppeling zorgt ervoor dat het systeem uw dak niet kan beschadigen en de wind deflectors en het geïntegreerde kabelmanagement geven het systeem een veilige en strakke afwerking. Het veelzijdige FlatFix Fusion-systeem is zowel enkel als duaal te plaatsen.

Onze merken zonnepanelen, klik op een afbeelding voor meer informatie.

CSUN
Jinko
LG NeON 2
Denim

Onze merken omvormers, klik op een afbeelding voor meer informatie.